In de natuurvoedingswinkel zal je ongetwijfeld producten tegenkomen die je niet kent of waarvan je geen idee heeft hoe je die in de keuken kunt gebruiken.

Zo zijn er veel soorten granen, maar wat kan je daarmee maken?

Of hoe maak je van die gedroogde harde peulvruchten in dat zakje een smakelijk gerecht?
En wat is bijvoorbeeld oerzoet of wanneer gebruik je kombu?

In de kookworkshops die ik organiseer, krijg je antwoorden op deze vragen.
De workshops hebben altijd een thema. Zo is er bijvoorbeeld een kookworkshop granen, een kookworkshop peulvruchten of een kookworkshop glutenvrij koken.

Ik werk in huiselijke sfeer met kleine groepen zodat er ook tijd is om op vragen vanuit de groep in te gaan. Na een theoretische inleiding en kookdemo gaan we verschillende gerechten koken en tot slot alles gezamenlijk proeven.

Uiteraard koken we uitsluitend met biologische of biologisch dynamische producten.

Wil je wat meer informatie over al die “onbekende” producten in de natuurwinkel neem dan gerust contact op voor een winkelrondleiding.


Klik hier voor het aanbod kookworkshops.


Voorwaarden

Aanmelden

In onderling overleg wordt thema, datum, tijd en aantal deelnemers vastgelegd.

Betalen

Voor deelname aan de kookworkshop ontvangt elke deelnemer een factuur welke binnen 14 dagen betaald dient te worden en in ieder geval 14 dagen voordat de kookworkshop plaatsvindt.

Ook is het mogelijk 1 factuur voor de hele groep te ontvangen.

Annuleren

  • Je kunt kosteloos annuleren tot 14 dagen voordat de kookworkshop plaatsvindt. Je ontvangt het betaalde bedrag volledig terug.
  • Bij annulering na deze datum wordt de helft van het totaalbedrag in rekening gebracht, de andere helft van het bedrag ontvang je terug.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang wordt het totaalbedrag in rekening gebracht.